En sen kväll på Kungälvs busstation

Efter en kväll med bio+frida+tacos var jag på Kungälvs busstation kl 23:10. Som vanligt var det fulla fjortisar och raggare med sina flådiga åk som hängde där.

Kan ni se framför er: en liten minibuss som är målad som en enda stor svensk flagga?!?!
U n d e r b a r t.

När jag sitter och väntar på att bli hämtad så hör jag plötsligt några stå och prata bredvid mig så jag vänder mig om och där står det två killar.

Kille 1 - Neeej, men inte kan jag väl sjunga? Får jag sjunga?
Jag - Eeeh, jo men visst. Jag har inget bättre för mig...
Kille 2 - Får han sjunga för dig?
Jag får inte en syl i vädret för då sätter sig Kille 1 bredvid mig och börjar sjunga för mig medans hans kompis dricker öl och garvar ihjäl sig. Me också btw.
Kille 1 - (avslutar sången med) God keeps sending me angels like yooooouuuuuu!
Kille 2 klappar händerna.
Kille 1 - Tack så mycket. Jag heter Mahmooood Affaheeed. Tack så mycket. Vi ses. Hejdå!

HAHAHAHA det var så jäkla roligt. Ännu roligare när man själv är nykter. Men killen var faktiskt bra på att sjunga, he knew is stuff. Men däremot ingen konkurrent mot min älskling, vars röst är som honung för min själ.

Glitter

Oj oj oj, var ska jag börja. De senaste veckorna har jag gjort alla butikchefs sysslorna på jobbet då min chef och min kollega har varit sjukskrivna (och är fortfarande).
Med andra ord: Helena har varit butikschef :-) And a really good one aswell. Jag är grym.

Det har varit så otroligt mycket att göra och fixa (mer än jag trodde). Jag har fixat ihop schemat, hängt ut nyheter, beställt varor och massor av andra jobbigare uppgifter. Det är verkligen jätteskoj med såpass mycket ansvar, men normalt sätt brukar jag lämna jobbet på jobbet. Om ni förstår vad jag menar. Numera, när jag är hemma, tänker jag på hur jag ska lösa problem som är på jobbet. Alltså så känns det som om jag jobbar dygnet runt.

Men jag ska inte klaga. Jag kommer att få en f e t lön i Maj, plus att chefen sa att jag kan skriva med att jag varit ställföreträdande butikschef i min framtida CV så kan jag lämna henne som referens. Gött mos. Hon ska dessutom bli mammaledig i Juni, så då tyckte hon att jag skulle söka hennes tjänst eftersom "jag är så duktig" haha :-) Wohoo! Vi får se hur det går.

Vi fick nyheter igår och det var mycket turkosa och rosa bijouterier. Cok güzel I might add. Så nu är min korg-för-varor-jag-lagt-undan helt full. Igen... Dooh. Det är farligt att jobba på Glitter.

Vårtecken och Högskoleprovet

Igår var det D-DAY! Högskoleprovet kl 08:30 till 16:10. Svenska, Matematik och Engelska.

Jag kollade facit på internet när jag kom hem och det var ju skoj, hehe, or not! Engelskadelen var svårare än jag trodde, men det gick bra. Jag fick 57 rätta svar av 122. Jag är stolt och lättad över att jag äntligen gjort det. Gött att det var 2 statistik delar plus matematik delen... Not.

Jag såg vitsippor igår efter provet :-)

Kunder på Glitter

Dagen börjar med att jag missar bussen från Kungälv  till Göteborg, great, så jag kom en kvart sen till jobbet.  Jag fick dammsuga och moppa snabbare än någonsin. It's all good.

Efter en och en halv timme på jobbet kommer det in en dam som såg väldigt snäll ut men som förvandlades till en jävla kärring som kritiserade, dumförklarade och såg ner på mig. If looks could kill säger jag bara. Angry-Helena emerged.

Precis efter henne kom en wonderwoman som började mässa om att "Allt kommer gå åt helvete". Hon pratade om dagens nedladdning av filmer och musik, om hennes barndom då det var lyx att ha e kanal medans hennes 10-åriga son nu sitter och spelar tv-spel konstant. Världen går undeeer!

Sedan hade vi silver-kvinnan! En kvinna i 50-års åldern hade ett väldigt vackert halsband på sig (som inte var från Glitter haha) så jag sa detta till henne när hon var i kassan. Hon blev väldans glad över min kommentar och började berätta historian bakom den. Att det var hennes fars vigselring som hon byggt ett halsband kring, med andra gamla silver smycken som hon inte använde. Alltså smält ner allt och fått ett helt nytt. Soo cute!

And then we have den döv-stumma kunden som kom in strax innan stängning. Jäklar vad svårt. Hon ville ha hjälp att hitta ett diadem, alla som hon prövade var för stora. Så jag försökte peka, skriva på papper och mima. Men det gick faktiskt helt okej :-) Man får anpassa sig helt enkelt.

Alla dessa tonårstjejer som prövar för små ringar och inte får av dom sen, haha. Jag skrattar men vet hur det är. Vi överkonsumerar lotion på kunderna - för att få bort ringarna som sitter fast. Stackarna. Nej förresten, det är inte bara småttingar som fastnar, det är ju självklart äldre kvinnor också. Men idag var det en tjej, hon vågade knappt säga att hon hade fastnat. Jag förstod det en ändå, för hon stod och tryckte i ett hörn med sina två tjejkompisar helt stirrig.

Man får vara med om mycket roligt folk på Glitter :-)

Saleeeeeeeeeeeeeem!

Mamma mia! Jag har glömt att berätta en stor händelse :-) I fredags fick jag hem en avi om att jag hade ett "stort paket" att hämta på maxi. My face: What da fuck? Har jag glömt att jag beställt något? Naaae.. Så när jag hämtade ut det i lördags blev jag överlycklig!

En signerad LP skiva från Salem Al Fakir!!! It's true remixen med Sebastian Ingrosso och Axwell. Halla halla! Jag hade TOTALT glömt bort det.

Det var nämligen så att när jag köpte Salems skiva förra året blev jag medlem i någon slags fan-base på internet (genom opendisc) och då och då har det komit mejl om nyheter och grejer. Men i december var det en tävling, där man skulle svara på frågor om sin egna musiksmak. Alltså inga rätt- eller felfrågor, och jag vann! :-) Eftersom det var så längesedan hade den glada nyheten försvunnit från mitt överstressade lilla huvud. Fatta min reaktion när jag öppnade paketet! AAAAAAAAAAHH, DET ÄR SALEEEM!!!!

image513

Så nu står den vacker som en dag i min fina nya bokhylla. Tyvärr har jag ju ingen LP-spelare men det är näästan så att jag funderar på att köpa en. Man kan ju hitta bra spelare på second hand har jag hört, det är ju bara nålen man måste köpa ny. Tihii, I'm so happy!

Hello again people!

Sorry att jag varit en aning frånvarande den senaste veckan. But I have worked my ass off (not literally unfortunatley). Lite kaos på jobbet så jag har fått jobba alla andras timmar i princip. Dooh - för dom, Yay - för min lön. I söndags hade jag jobbat 8 dagar i sträck!! Jag vet att jag inte ska klaga för det finns dom som har det värre, but I do.

Lite krasslig har jag också blivit, but again, I should not complaint. Jag jobbar imorgon och på fredag heldag, alltså från 09:30 till 19:15, på Glitter of course. Det är gött mos. Vet inte riktigt vad jag ska få ihop till lunch bara. Det är en aningen dött i kylskpåpet här hemma. Men det löser sig nog. Får jag en burk majs och lite tonfisk så är jag happy! :-)

På lördag är det Högskoleprovet som gäller... Uuuh. It is freaking me out big time. Håll tummarna för mig?Någon so har något bra tips inför provet? Mat? Sova mycket? Eller inget alls? Help!

Jag har massa mer att berätta, men nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon. Men jag får helt enkelt göra det nästa gång. Och ja, jag lovar att det blir snart :-)