Vill-ha-just-nu-listan

1,295
Elgitarr paket från Jam för 1 295:- 
dunno
Philips stereo 3 cd växlare men även med möjlighet att plugga in mp3
cykel
1,325
Ipod 1 Gb för 1 325:-
190
Asos 190:-
190
Asos 190:-
95
Asos 95:-

Jag skulle behöva vinna på lotto, eller hur?!

Dagens foto - Gissa vilken fot som är min =D

gissa


Frida, Soma, Karin, Emelie och jag är med på bilden =)

ARG

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH JAG BLIR GALEN!!!!

För en vecka sedan beställde jag en sådan
här kamera och JAG trodde att jag skulle få den i fredags eller idag men nehe!
Jag har inte ens fått ett mejl om bekräftning. Så jag ringde till de där jävla pixmania nyss och då fick jag prata med (hör och häpna) en DANSK!!!!!!!!! Jag fattade knappt något alls. Det enda som jag kunde tyda ut var att det tar längre tid med postförskott som jag tog och att jag antagligen kommer få ett bekräftelsemejl från dom i slutet av veckan!!!!!

Jag ville ju ha kameran innan nästa helg eftersom jag och ett par kompisar ska åka och campa då om det är fint väder PLUS att vm-kalaset börjar då och på söndagen kommer (snyft) TIGER LOU dit : ' (

I've become totally obsessed

Jag tror inte att ni inser hur mycket STALKER jag har varit när det gäller Cute is what we aim for
Jag kan inte sluta lyssna på deras album THE SAME OLD BLOOD RUSH WITH A NEW TOUCH!

På jobbet när jag går och städar sjunger Shaant i mitt vänstra öra medan mitt högra öra lyssnar på den gamla tanten som pratar med mig.

Hemma när jag ligger i min säng och läser en bok.

Innan jag lägger mig måste jag ha en dos av The curse of curves så jag inte glömmer den när jag sover.

När jag vaknar och är påväg till bussen går dom på repeat i en timme.

& så håller det på. I  l o v e  c u t e  i s  w h a t  w e  a i m  f o r


<3

Sooooooooooooma!!!

Nu har min lilla älsklings SOMA kommit hem till Sverige och jag ska snaart åka och hälsa på henne!
Gudans vad jag har saknat henne, det har märkts att hon har varit borta.  <3

Dagens låt - The curse of curves

Cute is what we aim for
Mina nya favoriter, upptäckte dom igår och har lyssnat sönder
denna låten 
(klicka på the curse of curves så får du lyssna på min nya älskling =))

Dålig uppdatering jag vet =D

Forgive me bloggers, for i have sinned..! Jag har inte harit den mest ihärdiga bloggare som jag borde varit. Har haft så fullt upp med att ha riktigt sommarlov att jag knappt suttit vid nätet något alls den senaste tiden =)

Brännö-helgen var varm, solig, het, badig och festlig! Alla sådana ord på en helg. Med nattbad, tequila och vin, impuls-visit in till göteborg, yatzy, monopol och matlagning. Det var hur mysigt som helst.

Måndagen åkte jag ut till mormor och morfar och badade och solade, igen ;) & åt världens godaste lax med tillbehör. Får alltid lika god mat hos dom!

Tisdagen gick jag ganska mycket nere i Kungälv på grund av olika anledningar och sedan åkte jag med pappa och fredrik till göteborg och kollade på cyklar med mera. Sov över hos pappa, badade på Hawaii (badställe i Stenugnsund), lekte med elliot, spelade alfapet och så vidare.

Idag var vi på Returvaruhuset i Stenugnsund och jag fyndade en mee-väska för 15 kronor och ett rosa trähalsband för 10 kronor, wohoo!
Vid sex-tiden kom jag hem till Kungälv och då kom Gentiana förbi. Vi har suttit och myst ute på altanen i några timmar med choklad och istvatten. G blev lite hungrig så vi gjorde köttfärssås och spagetti, hihi.

Min älsklings mamma har varit i Madrid med jobbet sedan i fredags, vilket innebär att jag har varit hemma själv ett tag. (Syster och kompis har sovit i en husvagn i stallet och bror har varit hos pappa).
Det har varit väldans härligt, man har verkligen fått smaka på det där självständiga livet och fått mersmak på att flytta hemifrån. Men jag saknar min mamma. Hon kommer hem imorgon kväll. Jag ska åka med morfar till flygplatsen.

Jag ÄLSKAR denna svenska sommar som råder at the moment. Det finns inget bättre =)


Haircut!

Yaaayh, i tisdags klippte jag av en REJÄL bit av mitt långa livlösa hår och jag blev supernöjd =D Just nu har jag ingen möjlighet att visa eftersom jag har ingen tillgång till kamera men jag ska köpa en med min lön!

Min sista dag imorgon på jobbet, skoj eftersom jag längtar efter ett RIKTIGT sommarlov och tråkigt eftersom jag kommer sakna alla på jobbet. Jag har haft en underbart rolig period av arbete. Det första och bästa sommarjobbet! Jag och Erik (den andra feriepraktikanten) ska baka tills imorgon. Han (eller ah, hans mamma): rabarberpaj och jag: choklad-kokos rutor.

I onsdags var jag på Second Hand i Mölndal, en mega-stor-en. Jag köpte en BIG tavla för 60:- en väska för 10:- och ett cd-ställ från ikea för 30:- DET kan jag kalla FYND! Dit ska jag och karham åka på onsdag.

Brännö i helgen, here i come! Hoppas på sol!

Jag måste bara ge några tips på ny musik som snurrar runt i mitt huvud slash mp3:n som ersättning för att jag varit dålig med dagens låt :) And here it comes:

Pussycat dolls feat. Snoop Dogg - Buttons

Snook - Längst bak i taxin

Veronica Maggio - Nöjd

Beyoncé & Jay-Z - Deja vu

Petter - Storstadsidyll (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Rihanna - Unfaithful

Ingenting - Släpp in solen

Christina Aguilera - Ain't no other man

Pink - Who knew

David Lindh - Dare (If i fall in love)

Mange Schmidt - Glassigt

Juanes - A dios le pido

Hot Chip - Boy from school

Promoe - Songs of joy

Allt i en enda kaka

Om jag skulle summera de två senaste veckorna skulle jag säga woho och hjälp vad lite fritid jag har!

Mamma har fyllt 40 & haft kalas
Sol & bad har förekommit varenda dag
Arbete mån-fre från 07-15
Robbie Williams konsert
En uppenbarelse om ny livsstil (mer om det senare)
Plus att jag nu kom hem från Ellös, Orust från en helg vid havet och sol/moln med Karin (Det var väldigt skönt. Lite ostadigt väder men vi har gått mellan Hasslevik, Trollevik och Ellös-badet som ekorrar i ett hjul. Flitiga med att promenera hihi. Fiska krabbor, badat varje dag, solat, ätit gott, spelat yatzy & fia med knuff, varit på Göksäter och shoppat med mera!)

Jag ska ta upp lite seriös blogging when I am free from work, jag jobbar bara en vecka till SEN HAR JAG SOMMARLOV =D
Dåär det mycket som ska ske; Brännö, EM-festivalen, Fjord-festivalen, Kräftskivor, Ellös-vecka, Fåglavik-vecka & en massa festligheter =D

Soma jag saknar dig min lille gos svamp!

Tillbakablicken del två

öeoj

Ja, som jag sa. Han öppnade konserten med buller och bång och låten Radio!

Det var så stort när man stod där, jag kunde knappt förstå att vi var med om en sådan enormt stor grej. Man kände verkligen att jag kommer prata om detta när jag blir gammal: Ja på min tid såg jag Robbie Williams på Ullevi, det var tider det och han som var en så söt pojk. ;)

 

Han var helt underbar AOUCH och publiken var helt galen och energirik! Konserten hade samma tema (nästan) under hela kvällen svettig - ont - i - halsen - och - överglad. Jag är fortfarande helt stum.


 

Rock DJ, Can i kick it? YES YOU CAN! Publiken skrek som galningar (jag inräknad) =D Och vilken riot han är haha, han började ha skoj och jucka mot en stol. En riktig entertainer.


 

Trippin?, grymt bra röj! Han kan ju inte vara med än adorable eller hur ;) Refrängen gjorde den gigantiska folkmassan vild.


 

Monsoon, en av mina favoritlåtar. Blev helt frälst när jag hörde melodin och hans stämma live. Jag kommer att leva på det här en lång tid framöver. So put your hands above the water, mushroom, monsoon, come soon! Alla händer var i luften, fick nästan ont i armarna haha.


 

Sin sin sin, favvo! I refrängen kommer det igång och alla är helt överlyckliga och sjunger med för stor hals. Robbie är en kombination av ett framrusande tåg, och en filbunke samtidigt som han är glad,  in-need-of-sympathy, flörtig och helt underbart galen =D Hate the sin, not the sinner!


 

Millennium, en gammal goding som jag får flashbacks av. En aning seg och man kommer inte in i den där feelingen man hade innan som var på topp utan detta blir ett lugnare avbrott.


 

Make me pure, en härlig ballad som man gungar med sådär lät och gosigt. Med fötterna på marken och händerna som en våg över huvudet och med huvudet på vaj, lugn och harmonisk!


 

Me and my shadow, en av de låtarna som jag tyckte var mindre bra framförda. Robbie fick assistans av sin polare och de goofade omkring och det blev mer showdance än sång nästan tyckte jag men det var skoj när de gjorde sin tävling om vem som kunde skjuta ut en boll längst i publiken (vi röstade på robbie som vinnare så nu står det 1-3 till honom)


 

Strong, min nya oupptäckta ögonsten! Allsång på ullevi med texten rullande på de stora skärmarna, kunde man den inte innan så kan man den nu. Jag kommer alltid komma ihåg den nu, jag tycker om den skarpt! Den har spelats non stop i mitt huvud idag. 

 

Back for good, kvällens lyfta-på-ögonbrynen. Jag blev chockad när han började sjunga denna för det hade inte ens crossed my mind hehe, men glad blev jag tro inget annat. Jag var även ett Take That fan när jag var en liten knatte.


 

Advertising space, maffigt upptyrädande med musikvideon som backup och en ljusshow som inte var av denna värld. Så vackert var det, och ja, det var Mr Williams likaså.


 

A place to crash, robbie arbetar så svetten bokstavligt forsar ner och det skiter han fullständigt i han har lika roligt som vi har och alla glädjer sig åt att det är en sån härlig stämning.  TYPISK sommarkänsla över låten!


 

Come undone slash Walk ont the wild side, en mäktig mix av låtarna som skulle få vem som helst att rysa och jag älskar det!


 

Feel, det är fan helt otroligt hur mycket sverige älskar denna man, hela ullevi är med på noterna och det blir allsång igen samt mycket gungande fram och tillbaka även här.


 

Let me entertain you, IGEN helt jävla otroligt vilken galen kille vi har att göra med! Otroligt! Han kommer ner från den stora scenuppbyggnaden i en hiss och med hur många sprakande lampor och ljus som helst. Himlen lyses upp. Galet bra, galet underbart, galet lycklig! GAD!


 

Angels, hjälp!!!!! Vi tog i princip över hans sång och sjöng för fulla halsar under hela tiden!  Jag har vid detta laget nästan ingen röst kvar utan jag sjunger med mina reserver och bara känner mina inre delar i halsen dö ut, men vadå? Det är ju trots allt Robbie Williams.


 

Här skulle det ha slutat men jag antar att vi överraskade han så pass mycket med våra reaktioner om att det var slut att han bara var TVUNGEN att köra en låt till. Ledsamt men sant. Sista låten blev?


 

Kids, oväntat nog. Duetten med kylie som är super sexig och super bra att dansa till. Solen har gått ner för längesedan och en fin måne lyser upp ett fullsatt Ullevi som bara Bruce Springsteen, Sting och Rolling stones hade sålt ut även de. Precis robbie ;)


 

En grym avslutning på en grymt bra kväll. Jag spelade in, fotade och spelade in igen på mobilen under kvällen, tyvärr inte med världens bästa ljud men det är alltid nåt.

Det var ett par missöden under konserten på grund av några personer som stod runt omkring mig och karin, irritationer och bara ren dumhet men det är inte det man ska ta fram en sån här kväll. Det var den bästa kväll på väldigt länge!
Helena hjärta Robbie!

kh


Robbie Williams 06-07-01

Jag är kär. Det räcker att skriva.

Jag fick biljetterna av en slump eftersom mammas kollega inte kunde gå:

?Helena, vill du betala 500 kronor för att stå på planen på Ullevi när Robbie Williams ska uppträda??

?Hm, lite dyrt & jag är ju inget die - hard - fan men det kan ju vara en rolig upplevelse som man inte vill missa!?

Det bestämdes för 10 dagar sedan & dagen efter sved det i plånboken. Ringde upp Karin:

?Vill du gå på Robbie den 1 Juni?!?

?WHAT?! JAAA!?

 

Gårdagen började hur bra som helst i och med att solen sken (vi skulle få en fantastiskt skön sommarkväll) & jag och K ringde varandra säkert fem gånger mellan klockan 10 och ett då vi bestämde oss för att ta möjligheten att åka med Mamma & Elisabeth (som också skulle på konserten) i bilen så vi slapp buss - jävlarna =D

 

K kom klockan fyra då vi laddade upp med revbensspjäll, potatissallad och Escapology!

Klockan fem kom Elisabeth med air - condition - bilen och vi var på väg. När vi kom fram var det inte så galet med folk som vi trodde att det skulle vara, missförstå mig inte det var super mycket folk men inte sådär mega - tjockt - så - man - inte - kan - komma - fram.

Vi ställde oss med bilen vid Gp huset och så gick vi olika håll; Mamma + Elisabeth & Moi + Karin. Innan vi kom in på konsert området var det cirka sisådär tre säkerhetskontroller (hjälp) men vi klarade dom ju såklart galant! Väl inne på plan så var det gassande sol och härlig festival känsla.

We proceeded to buy a drink and then sat down at the fence and started the countdown.

Arrangerarna tjänar förmodligen en förmögenhet på oss eftersom vi köpte glass x2 (40) chips (20) dryck x4 (120) tänk er då att det var sedan 56 100 andra människor som antagligen hade samma begär efter något svalkande och gott som vi hade, då kan man snacka pengar haha =D

 

Vid sju så kom en DJ som inte ens presenterade sig. Jag märkte inte ens att han hade kommit.  Det var la okej.

Vid åtta kom Basement Jaxx och körde en massa godingar, me like, och snygga kläder hade de också. Eller kanske rättare sagt utstickande och coola ;D

 

Tiden gick, klockan tickade och när klockan var nio så förstod man nästan med en gång att han inte hade tänkt komma med en gång (han ville kanske vara lite rockstar).

Publiken, som nu hade växt enormt mycket och var i princip fullsatt? Nej inte ?i princip? den VAR fullsatt! =D, vi blev otåliga så läktaren började göra vågen och vi på planen klappade händerna som en flock gnu och det tog ungefär sex gånger innan HELA Ullevi var med på noterna. ALLA och då menar jag verkligen alla, stod upp med händerna i vädret och bara längtade och visade sin glädje att få vara med på en del av denna underbart söta kakan!

 

PRICK klockan 21.36 (efter en långt dålig slags förspels reklam eller något) hör man musiken tystna och det blir svart på de gigantiska skärmarna (NU HÄNDER DET NÅGOT!)

 

- F?låt men nu ska jag åka till mormor och morfar och sola och bada ett par timmar hihi, jag ska fortsätta på min redovisning senare. I know, I?m bad. Det är taskigt att bara sluta i mitten men jag har så mycket att berätta så det är väl lika bra att det blir 50/50 så ni hinner smälta allt ;)



robbie