Turkieeeeeeet!

Nu ar jag och karin antligen har. Just nu bor vi pa hotell i en vecka till for att sedan flytta in i varan lagenhet :D

Du kan följa mig pa resedagboken.se - sök pa heh-laynah sa hittar du mig. Kramar!

i have to go

Regina Spektor - Samson

Jag vet inte riktigt vad det har varit med mig de senaste dagarna... Jag är trött och rastlös. Är det för att jobbet är slut? Är det för att det bara är 4 dagar kvar till flytten? Är det för att jag har mycket att tänka på och förbereda? Äsch, jag kan hålla på hur länge som helst.

Jag borde vara glad. Det är sol ute, fönstret är öppet bakom mig och det blåser lite lätt i håret. Min mamma är bäst. Min syster och bror bråkade förut och det enda jag kunde göra var att skratta. Jag kommer inte att se det på tre månader haha, det var det enda jag kunde tänka på :) Jag låter till och med min syster nypa mig bara för att jag ska få blåmärken och inte glömma hennes ettriga försök till att vinna över mig. Hur ska mina syskon överleva när inte jag finns här hemma för att agera mellan-hand för att bryta upp deras bråk? Jag undrar... Jag har i alla fall de bästa syskon som finns!

image472
Mamma, Charlotte och Fredrik

Sentimentala Helena kommer fram denna veckan. Det är jobbigt att säga hej då till folk man inte kommer att träffa, men vi kommer ju ses igen. Det handlar ju egentligen bara om 12 veckor.

Nu ska jag kolla på The Eternal Sunshine of The Spotless Mind, my favorite movie.

i think i'm lovestoned

Justin Timberlake - Lovestoned (i think that she knows)

Tjolahopp!
Gles uppdatering, jag vet.

Turkiet nr 2 var  wonderful as usual och nu har jag och Karham fixat Alanya-flytt. Egen lägenhet 400 m från stranden och 400 m från centrum möblerad, one-way-ticket med flyg samt 10 dagars vistelse på hotell när vi kommer ner. Då lägenheten inte är ledig förrän 5 September och vi åker ner 26 Augusti.  Så nu är det 13 dagar kvar tills vi flyttar ner i tre månader och har planerat att jobba och leva livet! Resväskan står framme hela tiden och lappar med listor drösar omkring överallt. Som det ska vara! :) Bästa
Frida håller också på att packa förfullt, då hon ska au-pair:a i england i ett år från och med 4 September, aaaaaah. I'm gonna miss u! Medans Gentiana ska sticka till Chicago, Usa i tre månader och kommer inte hem förrän till Lucia. Oh my, alla går åt olika håll.

Och tack, tack, tack, taaack och lov är det bara 4 dagar kvar på Mölndals Sjukhus. Jag är så fruktansvärt trött på det jobbet. Jag hatar det. Jag vill aldrig mer jobba på städet. Om jag ska sätta min fot på det sjukhuset ska det vara som utbildad vårdare, psykolog eller patient. Sådeså :)

Dessvärre är det bara 2 dagar kvar på Glitter (jobbar där lör-sön). Jäkligt trisst, men jag får behålla min tjänst!!!! Snackade med min chef idag, Sofia, och hon vill ha kvar mig, iiiiiiiih! :) Kommer sakna det jobbet, plus kollegorna ;)

Vad har hänt i mitt liv på senaste tiden? Hm, jag och min bror bytte rum i veckan för att "jag ändå inte kommer använda mitt vackra himmelsblåa ljusa rum på tre månader" haha. Det var lika bra för lillen, det behöver han. Men BARA om han städar det och håller det snyggt. Mitt nya rum har inga fönster, uääääh. Men det blev faktiskt ganska cozy ändå! Ska bara fixa ett ballt tyg att hänga upp på väggen, då brorsan skrivit massa cykel-märken på tapeten...

På lördag blir det hej-då-fest hos mig, då ska vi inte grina.. Alls...! Jag har skaffat ett konto på resedagboken.com där ni kan följa mig i Turkiet. Lägger bloggen lite på is under den tiden. När allt är klart lägger jag en länk här, så ni kan kolla upp vad jag har för mig :)