Turkiet Hjärta Helena

För sex dagar sedan kom jag hem från den bästa sol-och-bad-semestern jag haft i hela mitt liv. Jag ÄLSKAR Turkiet och Alanya. Veckan präglades av färgglada drinkar (mina nya favoriter är Blue Hawaii och Tom Collins, mumma), heta nätter och heta dagar på stranden med simglasögon i högsta hugg.

Vattnet var det klaraste jag sett och dessvärre även det saltaste jag kännt, aouch i ögonen säger jag bara! Fördomar om invånarna försvann lika snabbt som min ljusa hy - och nu tycker jag bara att turkarna är helt fantastiska! I lööv them! Det finns så otroligt mycket att berätta men jag är fortfarande lite för trött för en lång berättelse. Istället visar jag några bilder.

Psst. Jag och
Karin har bokat en tillbaka resa 15 Juli så då sticker vi hem till Turkiet en vecka till =D

Uppdatering! Måste ju bara säga att jag kommer sakna Frajdays och mitt Flying Lamborghini race på rockbaren The Doors muhaha, men det är där Karin kommer in, tihi..

Stranden is the shit!
  
Turkisk afton på vårat hotell
  
What happened to the white-Helena?!
  
Melon (alla utom jag) och cigaretter (karin+helena)
  
Midsommar middag på den mumsigaste restaurangen på många sett ;-)
 
Små grodorna-dans på vår klubb The Doors, där vi var stammisar och the bartenders was wonderful
    
Boat tripp!
   
Sista kvällen i Alanya..!
    
Sista dagen :'(
 

Helena Josefsson 5 Juni på Liseberg

Bild-marathon numero due!

Hon är helt totalt fucking fabolous! I adore her and her brilliant voice and her cute band members!

    
    
   All pics by me

Studenten 2007

Bild-marathon numero uno!

    
    
    
    
        

cause you light up my sky

Helena Josefsson - Never Never (My Dynamo)

Nu när studentrysningarna börjar lägga sig känns det väldigt konstigt, men jag försöker hålla mig sysselsatt så mycket jag kan :-) Igår var det filmkväll hos Persika och matteplugg med Somis - myyys! Idag blir det Helena Josefsson på Liseberg kl 19 :-D Be there or be square!

image419

För jag har tagit studenteeeeeeeen!

Fy bubblan vad jag är bra!

Jag vet inte var jag ska börja men datumet 07/06/01 kommer jag aldrig att glömma!
Fredagen var en oerhört sentimental dag med alla olika humör man kan tänka sig. Tårar och skratt, men framför allt glädje (och en gnutta ångest). Alla tjejer var vackra och killarna var stiliga.

Champagnefrukost hos Filip klockan 07.30 där klassen skålade med champagne och åt jordgubbar. Mycket trevligt! Därefter bar det av till skolan i duggregn (som försvann senare, thank God!) Väl i skolan blev det tal, uppträdanden, diplomutdelning och stependier i teatern. Jag fick gå upp på scen och ta emot en present då jag läst franska i stor utsträckning. Jag blev väldigt glad och överraskad! :-)

Klass SP3CS gick sedan till vårat hemrum och tittade på en film om våran klass, skrev i varandras mössor och fick betygen utdelade. Tiden rann iväg och vi fick skynda oss för att fotografera oss av en väldigt rolig fotograf, och med mössorna på självklart! Brunch och, återigen, tal i caféet. Och tillslut skulle vi gå ut, våran klass var sist och vi skrek och sjöng så mycket att vi inte ens hörde våran låt "What a feeling"! :-)

Det känns som om jag grät konstant, haha, det var ju så omtumlande och jag grät för lite allt möjligt. Men det var ju framför allt glädjetårar, det var verkligen en vikt som lyftes från axlarna. Men samtidigt så var det ledsamt, för man kommer aldrig mer att träffa alla klasskompisar varje dag, samtidigt.

Efter en otrooooligt rolig biltur, i en het-röd-cab, med Karin, Frida och chauffören Thomas i Kungälv och Ytterby så släppte de av mig hemma. Där åt vi massor med god mat - jag grinade lite till efter mammas fina tal - öppnade generande mycket presenter och pratade med min underbara släkt.

På kvällen åkte jag, karin, frida och gentiana till jessica på för-fest, där alla goa tjejer i klassen var med (näääästan). Tårar igen, dock inte från mig haha jag har gjort slut på dom..! En fantastisk bussfärd in till Göteborg, där alla sjöng för full hals och skrattade och försökte överrösta varandra. Studentfesten på Score var minnesvärd och man pratade med alla, även de man inte kände.

När fötterna började påminna om att de skulle lägga av vilken sekund som helst så bestämde vi fyra tjejer att vi skulle dra hemåt. Man ska alltid gå när det är som roligast, sägs det ju! Missade bussen med flit så istället gick vi och åt natt-mat. Tog halv tre bussen hem och däckade i säng vid halv fyra - fyra! :-)

Jag ville inte att dagen skulle ta slut. Det var verkligen en sådan känsla, ett rus som aldrig gick över, som gjorde att man hoppade och sjöng fastän man inte hade någon röst kvar överhuvudtaget. Jag kommer sakna vissa lärare och såklart min klass. Men mina vänner får stå ut med mig länge till, jag har inte tänkt att försvinna eller överge er! Bara så att ni vet. I lööv u!

Studentmiddag 07/05/31

Lärarna hade fixat en underbar show för studenterna - man skrattade och man grät. De är helt underbara! Efter föreställningen blev det mat för sista gången i skol-matsalen. Vemodigt, men otroligt god mat!

    

    

   

  

Jag ska leva livet!