The Horrors

Dessa grabbar må vara söta men de är otroligt annorlunda också. Alla fem ser ut som om de går på styltor, de har alltså otroligt smala långa ben. Stora hårfrisyrer eller prydligt kammade hårfrisyrer, de har allt. De klär sig i svarta tajta monochrome kläder som bara gör dem ännu mer lika figurer ur Tim Burtons filmer.

 

Som de själva skriver på dess hemsida, så hatar man deras musik eller så älskar man den. De upprör lika många människor med deras musik som de som är otroligt fanatiska. De slog igenom med singeln Sheena is a parasite år 2005. Sedan blev de större och större likt en snöboll. Gloves, Count in fives och deras senaste låt She is the new thing är några att nämna.

image391

De kallar sin musik för en blandning mellan garagepunk och surf. Det är lite synthigt och lite 60-tals rock över det hela. Alltså en salig blandning. Du får bilda en egen uppfattning om dessa london-bor.


The Horrors - Sheena is a parasite

Kommentarer
Postat av: Karin

They are bad. NOT!

Postat av: Helena

Karin - Värsta Borat-style ;-) Jag vet inte riktig vad jag ska tycka om dem. Tycker att det är lite för kantigt för min smak.. I don't know

2007-05-26 @ 13:47:34
URL: http://musiknonstop.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback