Jag fick ett sug efter..

...en musikmix. Karin gjorde en för ett tag sedan och nu blev jag helt "aaah, jag måste göra en random-lista". Alltså lägg all musik i musikuppspelaren och sedan tryck random. Shoot!

Håkan Hellström
- Kom igen Lena

Lifehouse - Everything

Anna Ternheim - I say no


Gym Class Heroes - The boomerang theory


Veronica Maggio - Kvällens sista cigarett

Kent - FF

Laakso - High drama

Franz Ferdinand - Darts of pleasure

Kyo - Dernier danse

David Bowie - Ziggy Stardust

Snook - 1990nånting

Bloc Party - Staying fat

James Morrison - The last goodbye

Bow Wow Ft. Omarion - Let me hold you

Maxïmo Park - Russian litterature

Magnus Tingsek - Shake the disease

Hellogoodbye - I just think she's the best

Coldplay - Fix you

Something Corporate - She paints me blue

Another Level - From the heart

My Chemical Romance - I'm not okay

Dungen - Det du tänker idag är du imorgon

The Audition - You've made us conscious

Just Jack - Snowflakes

Beyoncé - Irreplaceable

Mando Diao - Down in the past

Kaiser Chiefs - Na na na na naa

Salem Al Fakir - Tell me

Panic! At The Disco - Boys will be boys

Foo Fighters - Times like these

Dolly Parton - Blowin' in the wind

Bad Cash Quartet - You are a whore

Shout Out Louds - Very Loud

Detta är ju enbart några procent av mina meega mappar med musik på datorn haha, men en liten inblick får du åtminstonde :-)


En kille med alldeles för mycket raklödder, men som pallar för trycket va alla än tycker

Snook - Snook, svett och tårar

image401

Bring me joy, bring me life, bring me some that feels right.

Infinite Mass - Bullet

De senaste dagarna har varit präglade av ett internet-löst hem, städning inför student och allmänt blandade känslor. Det känns extremt konstigt att lämna en era på tre år bakom sig, det känns som om det var igår jag kom till Ale Gymnasium och inte kände en enda kotte. Men det är ju nu livet börjar kan man väl säga. Jag har många drömmar och jag ska göra allt för att försöka uppfylla varenda en. Härnäst kommer sommar, där jobb och utomlandsresa är planerat. Jag undrar verkligen vart alla från SP3CS är om ett år, fem år eller tio år? We'll see.

jag håller mig vid liv

Kent - 747

Jag är fortfarande sjuk. Halstabletter, annanas te och piggelin har varit min meny ett par dagar nu. Plus en massa film-tittande. Imorgon är det meningen att min klass Sp3cs ska åka till Marstrand som en sista utflykt. Den sista måltiden, innan studenten. Som för övrigt är på fredag! Nu ska mitt snuviga jag försöka städa undervåningen i ett försök att hjälpa till här hemma. Men först ska jag äta glass.

image399

boy meets girl jimmy eat world

Jag tycker att Taxi driver av Gym Class Heroes har en så rolig text. De har vävt in många band namn i texten. Nu ska jag se om jag kan hitta alla. Missar jag någon kan du väl hojta till! Det är ju nästan roligare då ;-)

I took cutie for a ride in my deathcab
She tipped me with a kiss I dropped her off at the meth lab

Before she left she made a dashboard confessional
And spilled her guts in cursive but whats worse is
I could still see her bright eyes like sunny day real estate

Oh my and in a funny way the ceiling tastes
So high but no chance

My little chemical romance left a bad taste in my mouth
But I approached her like hey mercedes why the long face
Why you cryin? theres no need
Just put on this coheed and fallout

Boy meets girl jimmy eat world
But Schlep eats pills till hes all out

Not once not twice she was thrice times a lady
Mackin on brand new, but I had to
Bounce over to the postal service to
Pick up these pills that take care of my nervousness

And all the way I saw planes and mistook 'em for stars
She played games but she took em too far

At the drive in
Watching soft porn and you can tell
By the trail of the dead, that there was somethin in the popcorn

I hop in my cab destination midtown
Just to get up with some kids that like to get down

I'd made my rounds and that was that
In between the frowns and scraps and heart attacks

And I remember I seen her ass in early november
On a Thursday taking back Sunday for a refund

She shot a wink like no hard feelings
Then she jetted to brazil man them pills had me spun

This is the story of the year right here
This is hot water music
Put ya ramen into it

image398

POP goes my heart

Från filmen Music & Lyrics

image394

   Mamma skulle plöja bort dessa med grästrimmern =/

Maxïmo Park

...är ännu ett band som jag fattat tycke för på senaste tiden. Det är ett 5mannaband från Storbritannien som producerar en form av indierock. Paul Smith, sångaren, säger själv att 2a albumet är som en blandning mellan The Smiths och Smashing Pumpkins.

image393


De bildades i Newcastle 2001 med medlemmarna Duncan Lloyd (gitarr), Archis Tiku (bas), Tom English (trummor) och Lukas Wooller (keyboard). När Tiku inte var speciellt high på att bli the leadsinger så påbörjades sökandet. Paul Smith blev rekommenderad efter att Englishs flickvän sett honom sjunga Superstition av Stevie Wonder, på en nattklubb. Han var en exploderande energibomb som kunde sjunga riktigt bra. Bandet blev positivt uppmärksammade och man jämförde Smith med bland annat Morrissey.

De har nu släppt tre album A Certain Trigger, Missing Songs och Our Earthly Pleasures. De turnerar i Usa, Spanien, Canada, Australien, Tyskland, Frankrike, England, Holland, Portugal, Irland, Schweiz och Scotland inom sex månader. Det hade inte varit helt fel att sticka till Paris 30 Juni för att delta i Belfort Festival.. Yummy!

image392

I have got a confession to make

jag måste lägga mina gosedjur tillsammans på natten. varför? jo för att jag tror att de får liv och pratar med varandra... tänk om någon fattas då liksom, det går ju inte! (i need some serious help, right?) one of my super furry animals happened to lie on the floor last night and i got a soo bad conscience..

The Horrors

Dessa grabbar må vara söta men de är otroligt annorlunda också. Alla fem ser ut som om de går på styltor, de har alltså otroligt smala långa ben. Stora hårfrisyrer eller prydligt kammade hårfrisyrer, de har allt. De klär sig i svarta tajta monochrome kläder som bara gör dem ännu mer lika figurer ur Tim Burtons filmer.

 

Som de själva skriver på dess hemsida, så hatar man deras musik eller så älskar man den. De upprör lika många människor med deras musik som de som är otroligt fanatiska. De slog igenom med singeln Sheena is a parasite år 2005. Sedan blev de större och större likt en snöboll. Gloves, Count in fives och deras senaste låt She is the new thing är några att nämna.

image391

De kallar sin musik för en blandning mellan garagepunk och surf. Det är lite synthigt och lite 60-tals rock över det hela. Alltså en salig blandning. Du får bilda en egen uppfattning om dessa london-bor.


The Horrors - Sheena is a parasite

Fråga Kent

Kent har nu en kategori på sin officiella hemsida där vem som helst kan ställa en fråga. Jag har kollat igenom alla svaren, kent-nörd som jag är, och insett att de är ganska roliga gubbar. Ganska omedvetet kanske?

Det är många, många, mååånga kärleksförklaringar och frågor om vilka instrument och ackord som används. När turnéen börjar, vad det är för låtar på det kommande albumet osv. Men på just de frågorna kan/vill du inte svara. Det måste ju finnas någon slags överraskning. Eller hur? Även jag har ställt en fråga haha.

Här är en fråga (23/5) från "Magda, 14 år från Ingenstans"
Hur länge kommer ni stå ut med varandra?
Kent svarar
Gränsen var nådd för länge sedan. Nu umgås vi bara för att jävlas med varandra.

image388
Ni kan skratta om Ni vill - Håna oss Vi rör oss Ni står still...

when you lie on my bed and you label me your friend - don't you know how much that hurts?

Maxïmo Park - Girls who play guitars

Jag tror att jag börjar bli sjuk, suck... Ögonen gör ont - halsen gör ont och kroppen känns helt slö. Plus att jag är super-duper trött, kunde inte sova förrän halv två i natt. Damn it! Inte nuuuu! Jag vill inte bli sjuk nu...

Nu är det nio dagar kvar till studenten - det är nästa vecka. Jag kan inte fatta det..!

Why don't you like me?

Mika - Grace Kelly

Idag efter skolan satt jag kvar med kära Soma för att ge en snabbkurs i Matematik B. Hon ska nämligen ha ett stort G prov imorgon. (Hatar egentligen Matte B, massa funktionslära = rysningar). Då yttrade hon ännu fler filosofiska tankar som jag bara måste skriva ner. Haha, borde kanske göra en egen Soma-kommentar-kategori?

- Alltså matte är som sex utan kärlek - man ska inte tänka, bara göra det! Och efter en stund kommer hon med denna underbara kommentar. - Fan, matte är ju som killar också - det är jävligt komplicerat och man förstår sig aldrig på den..!

image387
Bilden är 9 månader gammal - but still tha same lööv haha :-)

I just want to be bothered with real love

Shout out Louds - Tonight I have to leave it

Idag blev det jobb på Glitteroch jag tabbade mig ganska rejält.. Pinsamt värre - jag öppnade butiken TRE timmar innan den egentligen skulle öppnat. Doh gånger tusen.. Jag fick för mig att jag började halv nio men jag började ett, och ja, det gick som det gick. Skäms som en idiot, men det var okej. Såålde för 1500 under den tiden så de blev glada :-) Fick  med mig en supersöt ring hem för tjugo spänn (half off).Därefter blev det kalas för min Morfar, bäst som han är! Godaste och den mest efterlängtade maten sedan i fredags haha. Prövning av diverse studentklänningar och självklart prat om studenten. Vad önskar jag mig och så vidare.Igår åt jag jordgubbar för andra gången i år (och idag badade mina syskon - galningar) det blir bara mer och mer somrigt. And i love it! Längtar till värme, bad och solbrända sötingar! Vissa jordgubbar var helt missbildade och såg ut som händer eller något annat konstigt, dumma italienska konstgjorda gubbar...

 
 Peace out y'all!

om jag förlorar dig, förlorar jag synen

Kent - Noll

image382
Jag kunde ju inte missa tillfället då ett flertal bin tömde blommorna på nektar.

Balen 2007 at Valand

Wooosh, så mycket att berätta men om jag tar det i stora drag så var det jäääätteskoj!
Hektisk gårdag med panik-känslor innan sminket och håret blivit fixat. Väl hos Soma, blev det bål och chips och kurdisk/polsk/italiensk/tysk tv med en massa konstiga program. Allt från barnprogram-älska-jesus-indoktrinering till hemskt primitiv italiensk porr. (?)

Limousinen var rejält het och vi hade världens godaste chaufför med hästsvans! Då det regnade (typiskt, eller?) när vi kom till Valand, körde han runt i innerstaden utan extra kostnad och var en riktig snälling som gav oss komplimanger.

Som sagt, det regnade. Så mitt hår blev ganska förbannad på vädret, svor och ilsknade till gjorde det också. Men efter att vi pudrat näsan så puffade jag till det igen och vipps! så blev det fint igen! (Älska REF sprayvax)

Maten var über-delicious! Förrätt: skagencanapé med ett glas vitt vin. Huvudrätt: oxfilé, potatisgratäng, sås, grönsaker och rött vin. Efterrätt: chokladbiskvi med te eller kaffe. Yummy, 'til the end!

Många esteter och samhällare höll tal under middagen och det var väldigt roligt. Det man minns bäst var frieriet från estet-killen A, alla ställde sig upp, applåderade och busvisslade. När  jag sedan fick reda på att det var ett fake-frieri så var det inte lika roligt, men ändå ett ganska stort bus.

Vals, dans-battles och medel-bra musik präglade resten av kvällen. Samt att mina fötter höll på att bråka med mig, jag fick så ont att jag var tvungen att sätta mig ner haha. Förutom det var det hur roligt som helst, och när håkan ramlade in i disk-jockeyns händer så blev jag riktigt glad. Hittade även ännu en soulmate att sjunga håkan med hihi!

Jag, däremot, ramlade hem vid två tiden, efter att ha kört hem Soma och Benjamin. En dusch, och sedan bar det av till sängen. Balen var verkligen ett underbart minne. Kan inte fatta att den är över - tänk alla förberedelser och förväntningar som funnits i flera månader.. Hjälp, tiden går för snabbt. Nu är det 13 dagar kvar till studenten också.

Här kommer några bilder på mina fagra vänner, och jag :-)
  
  

Balen 2007

Snart ska jag åka till Soma för att göra iordning mig.. Håret, sminket och allt det där! Vid 17.00 kommer Patrik, Benjamin, Johanna och Tobbe för att mingla lite innan the BIG EVENT! :-)

Limousinen kommer 18.30, och sedan bär det av mot Valand i Göteborg. Spektaklet börjar 19.30 med tre-rätters middag, drinkar och dans. Det hela slutar vid 03.00, då min kära mamma hämtar mig.

Jag är väldigt nyfiken på hur kvällen kommer att arta sig och jag ska ta mängder med kort som jag ska visa senare. Ni måste ju få se min vackra klänning, som mormor har sytt :-) Nu ska jag fortsätta att packa ner saker, nu börjar nedräkningen :-D 6 TIMMAR KVAR NU!


coffee and a cigarette.. the finest I could ever get, just sitting here singing songs about nothing nobody right&wrongs

Magnus Tingsek - Nothing nobody right&wrongs

image374

Citat - You can feel traces of the contemporary soul of D´angelo, the progressive rock of Dungen, the funk of Sly, the electrical echoes of Depeche Mode all in a supremely danceable, uniquely Tingsek style.

Denna goda skåning sjunger soul med hjärtat och rockar med varenda cell i hans kropp. Han spelar de flesta instrument på hans två album (Tingsek och World Of It's Own) och hans kommande album som släpps under 2008 är mycket efterlängtat från min sida. Lång tid kvar, men som ni vet. Väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge. :-) Ska definitivt boka biljetter soon, till Chalmers spelningen 8 September i höst!


can you see the reflection?

the lens is in

image373

smile like you mean it

Tally Hall - Smile Like You Mean It (cover på The Killers)

Idad var jag och klippte plus färgade håret. Jag är very happy med resultatet. :-)

 

Bort med tio centimeter, uppklippt, tjock röd slinga och mörk brunt i övrigt!

were we still kissing when you knew that we were thrue..?

...were we still holding hands when you began to see us from another point of view? tell me -  was i slipping?

Timo Räisänen - Sweet Marie

Jag vet att detta är en upprepning under en kort period men jag kan bara inte hjälpa det. Jag har missat Timo så många gånger nu, att den senaste gången jag såg honom var två år sedan tror jag.. Blir deppig bara jag tänker på det. När jag tänker på alla timmar som jag lagt ner på att kunna låtarna på gitarr, alla fingrar som gjort ont.

did I hit the wall before I knew which way to go?

Lovers are lonely och I'm Indian skiljer sig så pass mycket från varandra att jag håller på att kremera över den kommande skivan. Vad kommer härnäst? Jag gillar Sweet Marie riktigt mycket, så nog har Timo fått min uppmärksamhet.

could not just understand when you said n-n-noo, n-n-n-no-no-no-NO!

Mitt bästa, enda och första Timo minne (än så länge) var när han uppträdde på Firhamnspiren på Göteborgs  Kalaset. Även då tog göteborgaren av sig sin tröja för alla små poptjejer som stod längst fram och skreeeeek. Kommer ihåg att han innan sitt uppträdande var ute i publiken och snackade med sina fans, sånt uppskattar man så mycket att man inte kan sätta ord på det. Så GO TIMO!!

what is this love? why can I never hold it?

Bloc Party - Kreuzberg

De fjäderlätta fingerplockningarna i början är paradiset. Kele Okerekes voice is very soothing and i just can't get enough of this song. I have had this song on "repeat" for at least 10 times, until now anyways ;-)
Lyssna på den! Den är min nya goding.

Russel Lissack (gitarr), Gordon Moakes (bas), Matt Tong (trummor) och Kele Okereke (sång & gitarr) är Block Party. De har verkligen hittat rätt sound, lagom av allt men ändå med det bästa resultatet på länge. Brittisk pop när den är som vackrast.

image370

i'm not going down on my knees begging you to adore me

Magnus Tingsek - Shake the disease

Idag hade jag ett tal i svenska C om nedladdning och konsekvenser för skivbutiker med mera. Lägger upp den imorgon så får ni se vad jag skrev ihop på en dag!

Imorgon ska jag klippa & färga håret hos frisören. Imorgon kommer också min Glitter-lön, muhahaha! :-)

I övermorgon ska jag till tandläkaren och få en porslinstand och på FREDAG är det BALVALAND för min del, hihi. Klänning, skor, balbiljett och väska är klart. Nu ska jag hitta smycken, bestämma smink och hår och sedan blir det party :-)

Anledningen till att jag gör en liten sammanfattning är att jag vet inte om jag har tid i veckan att blogga så mycket, ska göra mitt bästa för att få ut musik till dig! I helgen jobbade jag på Glitter, pluggade och grillade samt såg ESC med vänner. Jag tänker inte ens kommentera festivalen, så besviken är jag. Kan väl säga att jag ska bojkotta den nästa år och hoppas att Ukrainas bidrag vinner bara för att jävlas.

is this how we say goodbye?

Justin Timberlake - What goes around.. comes around

Denna lilla krulltotten i N'sync blev något stort ändå. Vi möts i skandinavium Justin, 25 Juni! :-)

image369

Människans evolution

Jag och några vänner har nu suttit och diskuterat så min hals är torr. Vi kom in på ett ämne som är väldigt aktuellt och intressant; Människans evolution. Vi har inte utvecklats på ett extremt sätt på flera tusen år. Har vi stannat i evolutionen? Ska människan se ut och agera på samma sätt tills solen slocknar?

I dagsläget i världen föds ett X antal människor med så kallade "missbildningar". Vem säger att det är missbildningar? Det kan lika gärna vara naturens sätt att utveckla människan. De som föds med 6 tår på varje fot, ett extra lillfinger eller något annat oförklarigt kan lika väl vara människans evolution. Det kanske är meningen att människan ska se ut på det sättet. Men så blir det "onormalt" och folk opererar bort det.

image367


Genom att plastikoperera sig sätter man käppar i människans eviga utvecklings lopp. Man förändrar saker som är destined att vara på ett speciellt sätt. Vi säger att exempelvis en tjej har en liten knöl på mitten av sin näsa. Hon har inte tänkt på det förrän hon börjar bli medveten om sitt utseende, och se att "alla" andra inte har det. Hon vill göra en plastikoperation för att "ta bort" denna knöl som utmärker henne som person, som gör henne unik.

Jag skulle aldrig vilja göra en operation för att förändra min kropp. Jag klankar inte ner på de som vill göra det, de har säkert en bra anledning. Men jag vill poängtera att vare sig man gör en operation för att bli "vackrare" eller mer lik sitt ideal eller om man opererar sig för att man tror sig ha en "missbildning" så försenar man människans evolution. Detta är ju såklart enbart en teori som jag och mina vänner tänkt på.
Men vad säger du? Vad tror du om detta ämnet?

image368
Angelina Jolies mun, Nicole Kidmans näsa och Beyoncé Knowles ögon - Idealet enligt en undersökning av amerikanska kvinnor.

Jag är så inne i tankarna i detta ämne just nu, så om du inte förstår vad jag menar så fråga på. Det är bara intressant att fantisera och filosofera om saker och ting som vi i denna tidsåldern kanske aldrig kommer att få uppleva. Inte sant?!

all the boys who the dance floor didn't love and all the girls whose lips couldn't move fast enough sing, until your lungs give

Fall Out Boy - This ain't a scene it's an arms raceDessa grabbar har jag följt sedan deras första album kom ut och jag satt och undrade vad de sa i Sugar, we'r going down. Nu vet jag inte om jag gillar deras senaste album lika mycket som det första. Har någon av dem möjligtvis blivit en diva? Däremot gillar jag denna låtens sound, då de blandat lite hip-hop beats i några partier. Det är härligt att se när artister vågar gå utanför normen och sprida dess fan-base a bit. Biten när de är i studion är väldigt underhållande och jag kan tänka mig att hip-hop:are och rockare kan bli lika konfunderade. Men jag gillar det. Så kolla in videon vettja! :-)

image366

I have got a confession to make

nu har jag äntligen fått linser, weeii!

Tipset från...

Dijana! The Postal Service var verkligen något i min smak!
Such Great Hights är en låt som jag skulle kalla en blandning av Hellogoodbye och Death Cab For Cutie. Eftersom det är två av mina favorit band så gillar jag dessa två goa killar som mixar musiken på ett attraktiv sätt.
Tipsa mer! Jag är ett som ett kasettband som man kan spela över hela tiden, give me new music! :-)

image365
Jag älskar glasögonen och hans ögon på bilden haha :-)


Uppdatering: Jag borde läst på min läxa, det är ju i själva verket Death Cab For Cuties sångare som är med i bandet! Tack för att Kalle och Dijana påpekade det :-)

take me past the color of your eyes

This Prodvidence - Truth And Reconciliation
Dagens ögon OCH öron godis!

image364

Fäääärdig

Nu är jag nästan fri!
Nu är jag klar med mina rester plus mitt psykologiarbete om Stalking. Underbart.
Imorgon/idag ska jag bara göra Nationellt Prov i Matematik C! Peppad? Absolutley!
Nu ska jag sova. Godnatt! :-)

you're so perfect you're so right as rain

The Cure - Why can't I be you?

Nu sitter jag med Frankenstein och ska jämföra den med I Capture The Castle i en engelsk bokrecension. Är klar med Madame Bovary, wohooo! Det finns inget bättre än att sitta och lyssna på GLAD musik när man pluggar. Det behövs verkligen, under omständigheterna!

Glad musik för mig är Håkan, Shout Out Louds, The Cure, Fibes Oh Fibes!, Scissor Sisters, Mika och Salem! men även att varva ner mellan rusen med Snow Patrol, Kent, Tingsek, Maria Mena och Keane.

Jag ska nu fortsätta att lyssna på mys-musik! Är så överlycklig att mina hörlurar funkar igen, bästa ljudet någonsin kommer från ett par svarta gummiproppar :-)

Read my cars

Jag bara älskar när man kommer in i en affär eller på bussen och en av ens favoritlåtar spelas.

Det, om något, kan få en på mycket bättre humör. Idag när jag kom in på Lindex i Nödinge spelades The Killers - Read my mind och jag gick runt och nynnade samtidigt som jag var på jakt efter diverse saker. När jag sedan kom till Kungälv och skulle ta buss 306 hemåt så spelas Snow Patrol - Chasing Cars som var ännu ett sammanträffande som träffade mig rätt i hjärtat.Finns det någon låt som du absolut skulle vilja höra på bussresan hemmåt eller liknande? :-)

Madame Bovary

Nu sitter jag här med några sista arbeten inför deadline imorgon. Madame Bovary var en bok från naturalismen och realismen som jag skulle läsa - nu när detta är gjort var det några speciellt vackra citat som jag vill dela med mig av.

"Runt den stora båtformade mahognysängen hängde röda sidenförhängen som först skilde sig åt alltför nära den urgröpta huvudkudden - och i hela världen fanns det ingenting så vackert som bruna lockar och vit hud mot det purpurröda när hon blygt förde samman de nakna armarna och gömde händerna i ansiktet." Sida 271, rad 28 till 32.

"Det måste finnas en plats på jordklotet, där lyckan blommar likt en planta som bara kan trivas på ett enda ställa och ingen annanstans!" Sida 49, rad 11 till 13.


"De små pappbären sprack, mässingstråden vred sig, tränsarna smalt, och de skrumpna pappersblommorna svävade som svarta fjärilar mot spiselhällen innan de slutligen flög upp genom skorstenen." Sida 75, rad 13 till 16. Madame Bovary slängde sin brudbukett i brasan.

"Charles var utplånad ur hennes liv, borta för alltid, lika oåtkomlig och förintad, som om han snart skulle dö, som om dödskampen utspelades framför hennes ögon." Sida 192, rad 9 till 11.

 

"...och vore hon verkligen dödskulle det väl märkas på något vis? Nej, ingenting ovanligt syntes på fälten, himlen var blå, träden böjdes för vinden, en fårskock drog förbi." Sida 341, rad 6 till 8. Faderns reaktion på dottern, Mdm Bovarys, död.

image361

Ett tidsfördriv att dö för

Jag hittade denna roliga lista hos Maja!

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

Mitt blev:
H: You have a very good personality and looks.
E: Damn good kisser.
L: Everyone loves you.
E: Damn good kisser.
N: You can keep secrets.
A: You like to drink.

Haha, ja den var ju något att reflektera över! Utmanar de som vill.

oh when my love, my darling, you've left me here alone, I'll walk the streets of London which once seemed all our own.

Jamie T - Sheila

image359 


Timo Räisänens senaste

... Sweet Marie

Timo och Co' kommer till Bengans på fredag där han signerar och spelar lite aukustiskt.
I want to gooooo! (Det har absolut ingenting att göra med den lockiga sötingen på bilden... Eh.)

image358

finns det något sexigare än killar med adamsäpple?

image354

 
Matthew Gray Gubler

Criminal Minds eller CSI ?

CSI har jag följt sedan pilotavsnittet, Gil Grissom - William Petersen - är en gud. Warrick Brown - Gary Dourdan - är den andra favoriten. Det bästa avsnittet var helt klart dubbelavsnittet Grave Danger. Då Nick Stokes - George Eads - blir kidnappad. Jag kan inte börja se ett avsnitt utan att se slutet. Ringer någon och stör 10 minuter innan slutet, är jag inte hemma :-)

image351

Jag har hittat en annan gud i Criminal Minds: Matthew Gray Gubler. He is an expert on obsessional crimes; Special Agent Dr. Spencer Reid. The fact that Thomas Gibson aka Aaron "Hotch" Hotchner inte har rört en min på väldigt länge tycker jag är roande. Stackarn får inte le. Criminal Minds är väldigt medryckande också, men på ett annat sätt. Jag kan inte välja mellan dessa guldklimpar. Men du kan räkna med mig sitta bänkad mellan 19.45 och 22.00 på fredagar på femman.

image352

the woman of the day is...

... M.I.A.

image350

Gratis Generationen

Den goe Emeli har värvat mig till gratis generationen. Där det är meningen att samla poäng för att få saker gratis. Man får poäng genom att värva medlemmar eller bli medlem på olika sajter som de har publicerat.

Allt är mycket fiffigt, och jag brukar inte gilla sådana här saker vanligtvis. Men vem kan säga nej till em? :-)
Mina gratis saker som jag kan få är en Mp3 och en extern hårddisk, i'm such a neard...

Vill du hjälpa mig får du gärna bli medlem här!


somehow everything i own, smells of you

Snow Patrol - You Coul Be Happy

Dagens köp
    
   

Jungfrun

HAHAHAHA mitt horoskop idag:

Idag känner du dig verkligen som ett geni. Ovanliga människor ger dig nya perspektiv på livet och du ser längre än vanligt. Det är definitivt ingen dag att sitta hemma, däremot att göra något du aldrig gjort förr.

Känner jag mig som ett geni? Haha. Kommer dessvärre sitta hemma idag, inget fel med det dock :-)


card house dreamer

This Providence - Card House Dreamer

Pedikyr och maniky har gjorts och jag känner mig frääääsch.

Nu sitter jag och pluggar för fullt. Idag ska jag göra en svensk och en englsk bokrecension på Frankenstein av Mary Shelley, naturkunskapslabb, två engelska läxor och läsa svenska boken Madame Bovary.

Imorse var jag på Kungälvs Second Hand med min kära Farmor och Farfar. Min Farmor insisterade på att betala mina begär och jag kan inte säga nej till henne :-) Två halsband, ett par örhängen, två kjolar och en sjal för 150 kronor. Det kallar jag cheap!

Min farmor berättade att hon skulle in till stan i veckan som gick för att klippa sig och köpa en mascara. Klippningen kostade 1000 kronor och det hade slutat med att hon köpt Elizabeth Arden produkter för mer än 2000 kronor!!! Hahaha, jag skrattade så jag fick ont i magen. Det är så typiskt henne :-) Så hon spenderade mer än 3000 kronor på cirka 2,5 timmar, haha...

Jag lägger upp bilder på mina köp senare!

Att göra ingenting till musik funkar också väldigt bra

Mando Diao - Mr Moon
Maria Mena - You're the only one
Mayday Parade - When i get home you're so dead
Mc Solaar - La belle et le bad boy
Melody Club - Palace station
Mew - Snow brigade
M.I.A. - Bucky done gun
Mika - Grace Kelly
Muse - Bliss
Mungo Jerry - In the summertime
My Chemical Romance - You know what they do to guys like us in prison
Nelly Furtado - Say it right
Oasis - Stop crying your heart out
Okgo - Here it goes again
André 300 Ft. Norah Jones - Take off your cool
Panic! At The Disco - I constantly thank god for Esteban
Petter - Storstadsidyll
Plain White T's - Hey there Delilah
Plus 44 - No it isn't
Radiohead - No surprises
Promoe - These walls don't lie
Regina Spektor - On the radio
Robbie Williams - Strong
Salem Al Fakir - Damien & Bob, Devil Look
Scorpions - Rock you like a hurricane
Scissor Sisters - She's my man
Sherwood - This airplane is a ribbon
Special D - Face 2 face
Sunset Strippers - Falling stars
The Monkees - Daydream believer
Tingsek - World of it's own
Ultravox - Dancing with tears in my eyes
Weeping Willows - Touch me
Veronica Maggio - Dumpa mig
Vincent - Don't hate on me
Yellowcard - Ocean avenue

My hair is curly

...and I like it!


Den första blomman har kommit på rhododendron buskarna utanför mitt fönster
och jag kan ju inte missa ett tillfälle att få använda min kamera, eller hur?
image341

Plugga smart till musik

Gårdagens lista :-)

Keane - Is it any wonder?
Amerie - Don't be afraid to touch
Angels & airwaves - The adventure
Arctic Monkeys - Mardy bum
Blink 182 - Down
Bloc Party - Helicopter
Bob Hund - Tralala lilla molntuss
Bow Wow Ft. Omarion - Let me hold you
Boys Like Girls - Up against the wall
Bright Eyes - Lover i don't have to love
Chingy - One call away
Cold War Kids - Hang me up to dry
Coldplay - Talk
Cute Is What We Aim For - Lyrical lies
Death Cab For Cutie - Crooked teeth
Fibes, oh fibes! - The city's got no boulevards, Can't be so

Franz Ferdinand - Walk away

Håkan Hellström - Ramlar, Nu kan du få mig så lätt
I'm From Barcelona - Chickenpox, Treehouse
James Morrison - Wonderful world
Jennifer Lopez  -I'm real, All i have
Johnossi - From peoples hearts
N'sync Ft Nelly - Girlfriend
Kaiser Chiefs - Oh my god
Katie Melua - Just like heaven
Keane - This is the last time
Kent - Kräm (så nära får ingen gå), Musik non stop
Kristian Anttila - Paul Weller
Kyo - Je cours
Lasse Lindh - Svenska hjärtan
Le Sport Ft Vapnet - It's not the end of the world
Lifehouse - Can't keep my eyes off of you
LL Cool J - Luv u better
Lost Prophets - Broken hearts, torn up letters and the story of a lonely girl


Ta-daah! Scissor Sisters

image336

Deras senaste låt She's my man får en verkligen att bli glad och det kan vara bra att ha sådana låtar ibland! Alla bandmedlemmar har så kallade stage-names. Alltså de har bytt namn, detta är ett finurligt sätt att få min uppmärksamhet i alla fall. Ana Matronic är tjejen i bandet vars kläder jag avgudar och röst ler åt. Jake Shears är frontmannen med de glittriga och glamorösa utstyrslarna som jag häpnas av varje gång. Sen har vi Babydaddy, Del Marquis och Paddy Boom som håller upp bandet med diverse instrument. I like it! De uppför sig inte som alla andra, de sjunger inte som alla andra och gör inte musik som alla andra. Musikindustrin behöver fler som Scissor Sisters helt enkelt.

  

Demonstrationer

1 Maj, dagen då man ska ut och demonstrera/protestera. Jag hade gärna gjort detta men jag känner mig inte riktigt på topp..

Protestera mot att alla rester i skolan ska vara inne innan 9 Maj!
Protestera mot att alla accessoarer och klänningar till studenten och balen ska vara så dyra!
Protestera mot att tiden går för snabbt! (2 veckor till balen och 4 veckor till studenten)
Protestera mot att alkohol får säljas till minderåriga!
Protestera mot tandvärk!
Protestera mot min fotsvett! HJÄLP!
Protestera mot beroenden av olika slag!
Protestera mot all tråkig tvätt att vika!
Protestera mot ....

Ja jag kan fortsätta här i all evighet känns det som. Nu ska jag ta tag i alla mina skolprojekt som jag försummat. Det ger mig rysningar bara jag tänker på det. Usch!

Vad vill du protestera/demonstrera mot/för idag?